Klimaattechniek in Steenwijk
Klimaattechniek in Steenwijk

Klimaattechniek in Steenwijk

Klimaattechniek in Steenwijk en klimaattechnische oplossingen laat u verzorgen door de ervaren specialisten van Nijmeijer. Wij leveren maatwerk op het gebied van klimaatbeheersing en airconditioning. Of het nu gaat om een enkelvoudige airconditioning installatie of om een luchtbehandelingsinstallatie van een groot bedrijf. Met Nijmeijer bent u verzekerd van een aangenaam woon- en werkklimaat.

Offerte aanvragen 

Airconditioning in Steenwijk

Een belangrijk onderdeel van de klimaattechniek in Steenwijk betreft de airconditioning. Voor airconditioning in Steenwijk, kunt u dan ook bij Nijmeijer terecht. Wij leveren en installeren enkelvoudige airconditioningsystemen, maar kunnen ook een op maat ontworpen airconditioningsysteem voor u monteren. Met een goede airconditioning verbetert u niet alleen het woon- en werkklimaat, maar een goede airconditioning is ook beter voor de gezondheid van u en uw werknemers.

Keuring van de airconditioning

Uw airconditioning in Steenwijk dient elke vijf jaar verplicht gekeurd te worden door een EPBD gediplomeerde monteur. Onze medewerkers zijn allemaal EPDB gediplomeerd en mogen daarom deze airco check uitvoeren, Tijdens deze keuring wordt gekeken naar de onderlinge afstemming en regelingen van de apparatuur. Kunnen de energieprestaties verbeterd worden en kan er energiebesparing gerealiseerd worden? Na de keuring ontvangt u dan ook een adviesrapport , welke verplicht is bij elke airconditioning. Deze energiebesparende maatregelen zijn goed voor het milieu en leveren een aanzienlijke besparing op de energiekosten op. Daarnaast heeft u minder kans op storingen. Uiteraard is het mogelijk dit te laten doen in combinatie met het regulier onderhoud aan uw klimaattechniek in Steenwijk.

Klimaat installatie in Steenwijk

Klimaattechniek op kantoor

Ook voor kantoor ontwerpt, levert en installeert Nijmeijer maatwerk op het gebied van airconditioning. Met meer dan 30 jaar ervaring creëren wij voor u een aangenaam werkklimaat dat bovendien ook gezond is. En een gezond werkklimaat zorgt voor een fitter gevoel en hogere productiviteit bij uw werknemers. De klimaatinstallaties in Steenwijk zijn toepasbaar voor één, maar ook meerdere ruimtes van uw kantoor. Vaak kunnen wij al binnen één dag maatwerk op het gebied airconditioning bij u op kantoor realiseren. Grote verbouwingen zijn dan ook niet nodig.

Klimaatinstallaties voor kantoorgebouwen

Voor klimaattechniek voor kantoren en gebouwen in Steenwijk wordt steeds vaker gebruik gemaakt van het VRF systeem. Een centrale koeling zorgt voor een aangenaam klimaat in bijvoorbeeld de kantoorruimtes en eventuele restwarmte kan vervolgens gebruikt worden voor het verwarmen van de ruimte. Er is hierbij sprake van een comfortabel werkklimaat, maar ook van een laag energieverbruik door het hergebruik van de restwarmte die vrijkomt bij het koelen. Meer weten over het VRF systeem? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Klimaattechnische oplossingen in Steenwijk

Zowel particulieren als bedrijven kunnen voor hun klimaattechniek in Steenwijk bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan:

  • klimaattechniek voor werkruimtes, zoals kantoren, winkels, werkplaatsen, hallen en magazijnen
  • klimaatinstallaties voor zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, verzorgingshuizen en huisartspraktijken
  • klimaatoplossingen voor het onderwijs, zoals basisscholen of schoolgemeenschappen
  • Klimaattechniek in woningen, zowel vrijstaande woningen als appartementen

Om een optimale klimaatbeheersing in Steenwijk te bereiken is het verstandig u goed te laten informeren alvorens over te gaan op de aanschaf hiervan. Wij kunnen u alles vertellen over de volgende klimaattechnische oplossingen:

  • luchtbehandeling
  • luchtverdeling
  • koeling
  • ventilatie
  • verwarming
  • klimaatbeheersing

Contact opnemen voor uw klimaattechniek in Steenwijk

Wilt u ook een optimaal woon- en werkklimaat bereiken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Nijmeijer kan u naast klimaattechniek in Steenwijk ook uitstekend verder helpen met koeltechniek in Steenwijk en elektrotechniek in Steenwijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen  Storing melden