Elektrotechniek in Steenwijk

Elektrotechniek in Steenwijk

Op zoek naar een bedrijf voor de installatie van elektrotechnische installaties in Steenwijk? Dan is Nijmeijer uw betrouwbare partner. Ook voor het onderhoud aan uw elektrotechniek in Steenwijk en het ontwerp van elektrotechnische oplossingen staan wij voor u klaar. Niet alleen op het gebied van elektrotechniek kunnen wij wat voor u betekenen, ook voor werktuigbouwkunde, de realisatie van industriële installaties, dataprojecten en het toepassen van regel- en meettechniek kunnen wij u van dienst zijn. Voor zowel kleinschalige opdrachten als grote projecten is ons bedrijf inzetbaar. En heeft u een storing? Ook dan staan wij 24/7 voor u klaar, om de storing te verhelpen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen 

Elektrotechnische oplossingen

Dagelijks worden we geconfronteerd met elektrotechniek. Wanneer u het lichtknopje omzet, de pc uitschakelt of met de afstandsbediening de rolluiken neer laat gaan. Maar elektrotechniek in Steenwijk is er ook op grootschalig niveau. Denk bijvoorbeeld aan de grote industrieën, de noodstroomvoorzieningen in de zorg of de inbraakbeveiliging van grote winkelketens. Voor het ontwerp, de installatie of het onderhoud van elektrotechniek in Steenwijk kunt u dan ook bij ons terecht. U kunt daarbij bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden denken:

  • Het ontwerp of de installatie van krachtinstallaties, alsmede het onderhoud hieraan
  • De aanleg van oproep- en intercominstallaties en het oplossen van storingen aan deze elektrotechnische installaties
  • Noodstroomvoorzieningen aanleggen, onderhouden en storingen verhelpen
  • Domotica, de aanleg, installatie en het onderhoud hiervan
  • Het ontwerp en de aanleg van een verlichtingsplan voor zowel woningen als bedrijfspanden
  • De installatie en het onderhoud van noodverlichting
  • Het ontwerp en de installatie van brandsystemen voor woningen, bedrijfspanden en industriële hallen
  • Inbraakbeveiliging installeren en onderhouden
  • De aanleg of het onderhoud aan zwakstroominstallaties in woningen of bedrijfspanden
  • Installatie en het onderhoud van regeltechniek en gebouwbeheersystemen
Elektrotechnisch installatiebedrijf in Steenwijk

Elektrotechniek op maat

Elektrotechnische oplossingen dienen vaak op maat gemaakt te worden. Voor deze klus schakelt u dan ook Nijmeijer in. Voor zowel particulieren, als bedrijven zijn onze monteurs inzetbaar. Zo kunnen wij een domoticasysteem bij u thuis installeren, maar leggen wij tevens een op maat ontworpen krachtinstallatie aan bij bedrijven. Bij het ontwerp van elektrotechniek in Steenwijk wordt altijd de huidige technologie en bouwwijze in acht genomen. Tevens werken wij volgens de wettelijk gestelde eisen en normen en zal ook uw elektrotechnische installatie in Steenwijk hieraan voldoen.

Nijmeijer voor elektrotechnische installaties in Steenwijk

Bij Nijmeijer werken wij conform de normen van NEN 3140 en NEN 1010. Tevens is Nijmeijer erkend door Sterkin en voldoen wij aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en kwaliteit. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van elektrotechniek laten onze werknemers zich regelmatig bijscholen en volgen zij trainingen en cursussen. Voor al uw elektrotechniek in Steenwijk, zit u dan ook goed met Nijmeijer. Naast elektrotechniek kunt u ons ook inschakelen voor aico in Steenwijk, koeltechniek in Steenwijk en klimaattechniek in Steenwijk. Wij zijn dan ook een totaalinstallateur voor Steenwijk en omgeving. Ook voor duurzame oplossingen kunt u bij ons terecht. LED-verlichting, zonnepanelen of warmtepompen zijn voor ons dan ook dagelijkse bezigheden. Wilt u meer weten over elektrotechnische installaties in Steenwijk of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen  Storing melden