Koeltechniek in Steenwijk
Koeltechnische installaties in Steenwijk

Koeltechniek in Steenwijk

Op zoek naar een bedrijf voor uw koeltechniek in Steenwijk? Dan is Nijmeijer Koeltechniek uw betrouwbare partner. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een gevestigde naam in de branche. Snelle service, goede bereikbaarheid en deskundigheid zijn enkele speerpunten die ons bedrijf kenmerken. U kunt dan ook bij ons terecht voor alle koeltechnische oplossingen. Of u nu een oplossing zoekt voor een optimale koeling voor AGF of u bent op zoek naar koeltechniek op maat voor de verwerking van vlees en vis, wij helpen u graag. U kunt bij ons terecht voor het ontwerp, de levering, de installatie en het onderhoud voor al uw koeltechnische installaties in Steenwijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Het ontwerp van koeltechniek in Steenwijk

Veel koeltechnische installaties in Steenwijk dienen op maat gemaakt te worden. Het ontwerp van deze koeltechniek laat je dan ook graag over aan een specialist met ervaring op dit gebied. Bij het ontwerpen van koeltechnische oplossingen dient er rekening gehouden te worden met de huidige regel- en wetgeving. Alleen dan bent u verzekerd van een veilige en gebruiksvriendelijke installatie. Daarnaast spelen commerciële en milieu argumenten een grote rol bij het ontwerp van koeltechniek in Steenwijk. Er dient vaak een afweging gemaakt te worden tussen de beste commerciële en de beste technische oplossing. Dat laat u graag over aan onze specialisten, die op de hoogte zijn van alle laatste ontwikkelingen en regels en wetgeving rondom koeltechniek en koudetechniek. Met vele jaren ervaring op het gebied van het ontwerp van koudetechniek, staan wij dan ook voor u klaar. Wij ontwerpen uw koeltechniek in Steenwijk voor u op maat.

Koudetechniek in Steenwijk installeren

Nadat het ontwerp van de koeltechnische installatie in Steenwijk voor u afgerond is, dient deze uiteraard op de juiste wijze conform alle regels en wetten geïnstalleerd te worden. Ook dat doen onze monteurs voor u. Onze praktijkervaring zorgt ervoor dat dit op de juiste wijze wordt gedaan en dat u verzekerd bent van een uitstekende koeltechnische expertise. Na installatie bent u dan ook verzekerd van veilig en efficiënt koelen. Heeft u koeltechnische installatie in Steenwijk onderhoud nodig? Ook dan neemt u contact met ons op. Hetzelfde geldt voor storingen. Wij staan dan ook 24/7 voor u klaar.

Koeltechniek in verschillende branches

Koeltechniek vindt u op verschillende plekken. Zo ook in verschillende branches. Denk bijvoorbeeld aan het koele drankje op een terras in Steenwijk of de vleeswaren in de koeltoonbank in de supermarkt bij u in de buurt.

Koeltechnische installaties op vele plaatsen:Koeltechniek in de farmacie

Een belangrijk onderdeel in de farmacie is de koeling van medicijnen. Koeltechnische apparatuur in deze branche dient dan ook aan strenge wettelijke eisen te voldoen. Zo dient de temperatuur bijvoorbeeld constant 24/7 beheersbaar te zijne en te worden bewaakt. Door de juiste koeltechniek in Steenwijk kan dit gerealiseerd worden. Wij kunnen voor u een koeltechnische installatie op maat ontwerpen en installeren, maar ook kwalitatieve koeltechnische apparatuur voor u installeren. Daarnaast kunt u terecht voor het onderhoud van deze koeltechnische installaties in Steenwijk bij ons terecht en staan wij 24/7 klaar bij storingen. Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Koudetechniek in kantoren en gebouwen

Naast ingewikkelde koeltechnische installaties op maat voor de industrie, ontwerpen, installeren en onderhouden wij ook koeltechnische oplossingen voor kantoren en gebouwen. Airconditioning, ventilatie, ruimtekoeling, duurzame verwarming met behulp van lucht en warmtepompen en andere werkzaamheden rondom de klimaatbeheersing in kantoren en gebouwen laat u door de specialisten van Nijmeijer ontwerpen, installeren en onderhouden. Ook voor klimaattechniek in Steenwijk bent u dan ook bij Nijmeijer aan het juiste adres.

Deze bedrijven gingen u voor:

Koeltechnische installaties in Steenwijk

Voor al uw koeltechniek in Steenwijk staat Nijmeijer Koeltechniek voor u klaar. Van het ontwerp tot en met het onderhoud, van de levering tot en met de installatie. Wij werken volgens de huidige kwaliteitseisen en richtlijnen en zijn aangesloten bij het NVKL (Nederlandse Vereniging voor ondernemingen op het gebied van Koudetechniek en Luchtbehandeling) en mogen dan ook het exclusieve NVKL-kwaliteitslabel voeren. Op het gebied van de koudetechniek voldoen wij hiermee dan ook aan de huidige wetgeving en eisen en we mogen ons specialist in de koeltechniek noemen. Door middel van trainingen en cursussen blijven onze monteurs op de hoogte van alle technische ontwikkelingen en houden we onze kennis op peil. Daarnaast zijn wij met onze 24/7 storingsdienst 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar voor het verhelpen van storingen aan al uw koeltechniek in Steenwijk.

Contact opnemen met de totaalinstallateur in Steenwijk

Voor het ontwerp, de installatie en het onderhoud aan al uw koudetechniek in Steenwijk staan wij voor u klaar. Nijmeijer is een totaalinstallateur, wat betekent dat u naast klimaattechniek ook terecht kunt voor uw airco in Steenwijk en elektrotechniek in Steenwijk. Meer weten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.