De warmtepompinstallatie in Overijssel door Nijmeijer Koelt verloopt snel en zorgvuldig, zodat je zo min mogelijk overlast ervaart en zo veel mogelijk bespaart.

Warmtepomp Overijssel

Steeds meer krijg je te horen wat je allemaal kunt doen voor het ondersteunen van het klimaat. Dit is natuurlijk erg belangrijk, maar het is vervelend als dit een hoop kost. Gelukkig is er een oplossing om goedkoper én milieuvriendelijk te verwarmen, koelen en ventileren. Laat jouw gesubsidieerde warmtepomp in Overijssel installeren door onze specialisten. Dan genieten jij en het milieu binnenkort van een fijner klimaat.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

De voordelen van jouw warmtepomp in Overijssel

Zoals gezegd is een warmtepomp de beste keuze voor jou en het milieu. De grootste voordelen van een warmtepomp laten plaatsen in Overijssel zijn:

  • Vermindert gas verbruik Een lagere of zelfs geen gasrekening
  • Waardevermeerdering van je woning Waardevermeerdering van je woning
  • Milieuvriendelijk verwarmen van elke ruimte Milieuvriendelijk verwarmen van elke ruimte
  • Zowel kunnen verwarmen als koelen én ventileren Zowel kunnen verwarmen als koelen én ventileren
  • subsidie voor de aanschaf van je warmtepomp De mogelijkheid tot subsidie voor de aanschaf van je warmtepomp

Door het plaatsen van een warmtepomp draag je dus bij aan het verduurzamen van je gebouw. Ook verminder je de druk op het milieu, omdat de warmtepomp op milieuvriendelijke wijze het water in je woning verwarmt.

Hoe werkt een warmtepomp?

Er zijn twee soorten warmtepompen, full electric en hybride, die beide in de kern hetzelfde werk doen. De warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht om daarmee het water in de pomp te verwarmen. Hierdoor zijn er dus geen fossiele brandstoffen nodig om ervoor te zorgen dat het binnenklimaat op peil blijft. De hybride pomp kan echter nog altijd gebruik maken van het gas via je CV-ketel, wat handig is tijdens de koudere maanden.

Dankzij de hoge kwaliteit warmtepompen die onze experts graag voor je plaatsen in Overijssel, zul je merken dat je zonder moeite of overlast geniet van het comfort dat je gewend bent. Alleen scheelt het nu een hoop gaskosten.

Een warmtepomp plaatsen in Overijssel

Twijfel je of een warmtepomp installeren in Overijssel ook geschikt is voor jouw gebouw? In principe kan dit in elk gebouw toegepast worden, maar in sommige gevallen is het beter om het niet te doen. Dit heeft ermee te maken dat het rendement dan te laag komt te liggen.

Of je daadwerkelijk voordeel haalt uit het laten plaatsen van een warmtepomp ligt onder andere aan:

  • isolatie van het gebouw De mate van isolatie van het gebouw: Hoe ouder de isolatie, hoe minder effectief.
  • leidingen en radiatoren Hoe oud de leidingen en radiatoren zijn: Hoe nieuwer, hoe beter.
  • leeftijd van de CV-ketel De leeftijd van de CV- of HR-ketel als je een hybride warmtepomp wilt: Hoe nieuwer, hoe beter.

Jouw warmtepomp laten plaatsen in Overijssel is het meest voordelig wanneer het gebouw van na 1990 is. Deze voldoen in de meeste gevallen namelijk aan de optimale omstandigheden.

Of je nu een huis of pand laat bouwen, een moderne woning hebt of bezig gaat met verbouwen. Jouw warmtepomp laten plaatsen in Overijssel is voor onze experts geen probleem. We komen graag bij je langs om er zonder overlast voor te zorgen dat jij er snel duurzaam en warm bij zit.

Deze bedrijven gingen u voor:

Een subsidie voor jouw warmtepomp

De aanschaf van een warmtepomp kan flink in de papieren lopen. Gelukkig is het steeds duidelijker hoe belangrijk het is voor mensen om geen gebruik meer te maken van gas. Dit is waarom je een flinke subsidie kunt ontvangen voor het laten plaatsen van jouw warmtepomp in Overijssel. Zo bespaar je niet alleen op je gasrekening, maar ook op de aanschaf van de pomp.

De hoogte van de subsidie die je kunt ontvangen, hangt af van het vermogen van de warmtepomp die je laat plaatsen. Wij helpen je natuurlijk graag met advies over de beste warmtepomp voor jouw situatie en zelfs met de subsidieaanvraag. Zo kun jij met een gerust hart jouw warmtepomp kopen in Overijssel.

EIA dankzij je warmtepomp in Overijssel

Voor ondernemers is het naast het ontvangen van een subsidie voor de warmtepomp laten installeren in het pand in Overijssel ook mogelijk om gebruik te maken van de Energie Investerings Aftrek (EIA). Hierdoor kun je een groot percentage van je investeringskosten aftrekken van je fiscale winst, boven op je gebruikelijke afschrijving. Dit is een manier waarop het ministerie van Economische Zaken duurzaam ondernemen stimuleert.

Jouw warmtepomp installeren in Overijssel

Na je warmtepomp kopen, komt ons gespecialiseerde en vakkundige team graag langs om deze voor je te installeren. Dit gebeurt snel en met zo min mogelijk overlast, zodat je enkel de voordelen van jouw nieuwe warmtepomp in Overijssel ervaart.

Dankzij de ervaring en kennis van onze specialisten, voorzien ze je ook tijdens de installatie graag van advies en beantwoorden ze al je vragen. Zo weet je precies waar je aan toe bent en hoe je het beste gebruikmaakt van jouw nieuwe warmtepomp.

De verschillende soorten warmtepompen

Bij een warmtepomp laten plaatsen in Overijssel kun je kiezen uit twee soorten pompen. Een hybride warmtepomp of een full electric warmtepomp. Ze doen beiden hetzelfde, alleen op een net andere manier.

  • Full electric warmtepompen Full electric: De naam zegt het al, deze elektrische warmtepomp vraagt enkel elektriciteit. Kies je ook voor elektrisch koken? Dan woon je dus volledig elektrisch en ben je gas onafhankelijk.
  • Hybride warmtepompen Hybride: Het hybride systeem werkt deels elektrisch en deels samen met je CV- of HR-ketel. Hierdoor maakt deze wel gebruik van gas wanneer het erg koud is buiten. Hiermee verminder je je gasverbruik, maar behaal je niet de maximale besparing.

De keuze voor welke warmtepomp je gaat kopen voor je gebouw in Overijssel is afhankelijk van de staat van het gebouw en de wensen die je hebt. Onze experts voorzien je graag van deskundig advies.

Professionele installatie door Nijmeijer Koelt

Laat jouw warmtepomp plaatsen in Overijssel door de vakmensen van Nijmeijer Koelt. Onze service gaat verder dan alleen installatie, we voorzien je graag van deskundig advies en zorgen ervoor dat alles goed is afgewerkt, zodat jij tevreden verder kunt.

Wij zijn jouw warmtepomp installateur voor geheel Overijssel, waardoor we onder andere je warmtepomp in Hardenberg plaatsen, maar je kunt ook bij ons terecht om je warmtepomp in Drenthe te laten plaatsen. Zo komen we bijvoorbeeld ook langs voor je warmtepomp in Assen of Hoogeveen.

Behalve warmtepompen installeren, staan we ook voor je klaar voor verdere verduurzaming. Denk bijvoorbeeld aan airconditioning voor een prettiger leefklimaat. Neem gerust contact met ons op als je benieuwd bent naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder.