Warmtepomp monteur van Nijmeijerkoelt installeert een warmtepomp in Ommen.

Warmtepomp plaatsen in Ommen

Wil je besparen op je energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor een warmtepomp in Ommen geïnstalleerd door onze vakkundige specialisten.

Je geniet van de voordelen van een gasloze woning en kunt bovendien profiteren van interessante subsidies, wat zowel voordelig is voor het milieu als voor je portemonnee.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Voordelen van een warmtepomp?

Stijgende energieprijzen zijn tegenwoordig eerder norm dan uitzondering, waardoor de behoefte naar slimme, duurzame oplossingen enorm is. Een warmtepomp in Ommen biedt talrijke voordelen:

  • verhoogd de waarde van je woning Het verhoogd de waarde van je woning
  • Vermindert gas verbruik Reduceert gasverbruik aanzienlijk of elimineert het zelfs volledig
  • milieuvriendelijke manier van verwarmen Biedt een milieuvriendelijke manier van verwarmen en koelen

Jouw warmtepomp in Ommen: zo werk het

Een warmtepomp laten plaatsen in Ommen betekent dat je de warmte uit de buitenlucht haalt om je huis te verwarmen, met enkel elektriciteit als benodigde energiebron, waardoor je geen gasaansluiting meer nodig hebt. De warmte onttrekken uit de buitenlucht is niet schadelijk voor het milieu, waardoor je ecologische voetafdruk verkleint.

De installatie van een warmtepomp vraagt om nauwkeurigheid, technische kennis en het juiste gereedschap. De warmtepomp, jouw woning en het afgiftesysteem moeten goed op elkaar afgestemd zijn. Door een goed ontwerp en goede installatie, behaal je optimaal rendement.

Jouw warmtepomp laten installeren in Ommen

Voordat we een warmtepomp in jouw woning in Ommen kunnen installeren, moeten we beoordelen of de woning er klaar voor is. Een warmtepomp is dan wel een zeer rendabele en slimme manier om je woning duurzamer te maken, maar we kunnen hem niet zomaar in elke woning plaatsen. Niet zeker of jouw woning of bedrijfspand geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op of ga de volgende vragen langs:

  • Radiatoren en leidingen Hoe goed is het pand geïsoleerd? Vaak geldt: hoe nieuwer het pand, hoe beter deze geïsoleerd is. Oudere panden zijn vaak minder goed geïsoleerd en daarom minder geschikt voor een warmtepomp.
  • Isolatie Hoe oud is de CV-ketel? Hoe nieuwer de CV-ketel, hoe beter je woning geschikt is voor een warmtepomp.
  • CV-ketel Wat is de status van de verwarming? Hoe ouder de verwarming, hoe minder geschikt de warmtepomp is voor jouw pand.

Deze bedrijven gingen u voor:

Deze soorten warmtepompen zijn er

Voor jouw warmtepomp in Ommen bieden wij twee varianten: de volledig elektrische warmtepomp en de hybride warmtepomp. Beide types zijn efficiënt in het verwarmen van ruimtes, maar kennen wel verschillen:

  • Hybride warmtepomp: Als je liever niet helemaal afstapt van gas, is een hybride oplossing een goede keuze. Dit systeem werkt samen met je bestaande CV- of HR-ketel.
  • Elektrische warmtepomp: Opteer je voor een systeem dat volledig op elektriciteit werkt, dan is de full electric warmtepomp de juiste keuze voor jou. Wanneer je ook elektrisch kookt, elimineer je de noodzaak voor een gasaansluiting en krijg je geen gasrekening meer.

Deze mogelijkheden staan open voor zowel particuliere woningen als zakelijke panden. Indien je twijfelt over welk type warmtepomp in Ommen het beste bij jouw situatie past, staan wij klaar om je van professioneel advies te voorzien. Neem vooral contact op met onze experts, die je met plezier verder helpen.

Subsidies voor een warmtepomp in Ommen

Investeer slim in een warmtepomp laten installeren en profiteer van subsidies die de aanschaf voordeliger maken. Ons team biedt deskundig advies om je te helpen de beste keuze te maken voor jouw situatie, rekening houdend met zowel jouw energiebehoefte als de beschikbare subsidies.

Extra besparingen voor ondernemers

Ondernemers in Ommen kunnen extra besparen door gebruik te maken van de Energie Investerings Aftrek (EIA), waardoor een deel van de investeringskosten aftrekbaar wordt van de fiscale winst. Hierdoor kun je dus flink besparen. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het vermogen van de pomp die je laat plaatsen. Hierin voorzien we je graag van advies. Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de installatietechniek weten we precies wat je nodig hebt voor het beste leefklimaat in elke ruimte.

Nijmeijer Koelt om jouw wartepomp te plaatsen in Ommen

Wil je ook een warmtepomp kopen en laten installeren door ervaren monteurs? Wij komen graag bij je langs. Onze deskundige medewerkers zorgen ervoor dat alles snel en zorgvuldig verloopt en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Niet alleen verzorgen we jouw warmtepomp in Overijssel, ook voor een warmtepomp in Drenthe staan we voor je klaar. Zo komen we voor een warmtepomp in Hoogeveen of warmtepomp in Zuidlaren gewoon bij je langs.

Met 40 jaar ervaring als installatiebedrijf weten we precies wat jouw woning of gebouw nodig heeft. Naast dat we een warmtepomp kunnen plaatsen zijn we ook specialist in het plaatsen van airco’s. Dat kan tegelijk met de installatie van je warmtepomp in Ommen. Daarmee houd je alles gemakkelijk onder één dak. Voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte kun je altijd contact met ons opnemen. We kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.