Laat ons installatiebedrijf snel en secuur jouw nieuwe warmtepomp in Zuidlaren voor je plaatsen.

Warmtepomp plaatsen in Zuidlaren

Lagere energiekosten én een positieve bijdrage leveren aan het milieu? Kies voor een zuiniger energieverbruik met een warmtepomp. Een warmtepomp plaatsen in Zuidlaren? Wij zorgen voor een professionele installatie met minimale hinder.

 • Verlaag je energierekening
 • Profiteer van beschikbare subsidies
 • Kies voor een milieuvriendelijke verwarmingsoplossing
Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Verduurzaam je huis in Zuidlaren met een warmtepomp

Verwarm je woning op een milieuvriendelijke manier en verlaag je gasrekening aanzienlijk. Een warmtepomp installeren in je woning in Zuidlaren is een duurzame investering die zowel voor het milieu als voor jouw portemonnee voordelig is.

Hoe werkt een warmtepomp?

Warmtepompen zorgen ervoor dat jouw woning of pand altijd de optimale temperatuur heeft, zonder dat daar gas voor wordt gebruikt. De pomp neemt de lucht in de ruimte op en haalt de warmte hieruit. Deze warmte wordt gebruikt om het water in je woning of pand te verwarmen. Een warmtepomp installeren in Zuidlaren? Een grote verbouwing is hiervoor niet nodig, waardoor je er vrij eenvoudig één kunt laten plaatsen en al snel profiteert van de voordelen.

Is jouw woning geschikt voor een warmtepomp?

Voordat je de beslissing maakt om een warmtepomp te plaatsen, zijn er enkele belangrijke overwegingen. Niet iedere woning is even geschikt voor het plaatsen van een warmtepomp. Over het algemeen geldt: hoe nieuwer je woning, hoe beter geschikt. Maar dat betekent niet dat als je een oudere woning hebt, dat een warmtepomp dan helemaal geen optie is. Wil je een warmtepomp in Zuidlaren laten plaatsen en ben je benieuwd of je woning of pand geschikt is? Beoordeel je woning dan eerst op de volgende punten.

 • Wat is de staat van de isolatie? Een goede isolatie is cruciaal voor de efficiëntie van de warmtepomp. Nieuwere woningen zijn vaak al goed geïsoleerd, maar bij oudere huizen is het belangrijk om dit eerst te verbeteren.
 • Hoe oud is de CV-ketel? Voor een hybride systeem is de staat van je huidige CV-ketel van belang. Een moderne, efficiënte ketel is beter compatibel met een hybride warmtepomp.
 • Wat is de status van je verwarming? De bestaande verwarming in je huis moet geschikt zijn voor de efficiënte werking van een warmtepomp.

Kom je er niet uit en wil je graag hulp bij de vraag of jouw woning of pand geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op.

Deze bedrijven gingen u voor:

Verschillende soorten warmtepompen

Bij de keuze voor een warmtepomp in Assen, voeren we eerst een grondige analyse uit om te bepalen welk type warmtepomp optimaal aansluit bij de specifieke kenmerken van jouw woning of bedrijfspand. Wij plaatsen de volgende verschillende soorten warmtepompen:

 • Full electric warmtepomp: Een full electric warmtepomp werkt volledig gasloos. Dit systeem is in staat om zowel de ruimteverwarming als de warmwatervoorziening in je huis volledig te verzorgen. Hoewel de investering in eerste instantie hoger ligt, levert deze optie op de lange termijn aanzienlijke besparingen op.
 • Hybride warmtepomp: De hybride versie werkt naadloos samen met je bestaande CV-ketel om efficiëntie te garanderen tijdens de koudere dagen. Wanneer de temperaturen stijgen, neemt de hybride warmtepomp de volledige verwarming voor zijn rekening, waardoor je energieverbruik aanzienlijk wordt gereduceerd.

Professionele installatie van je warmtepomp in Zuidlaren

Als ondernemer kun je naast de subsidie nog meer besparen als je kiest voor een warmtepomp voor jouw bedrijf in Zuidlaren. Het ministerie van Economische Zaken probeert namelijk duurzaam ondernemen te stimuleren door gebruik te laten maken van de Energie Investerings Aftrek (EIA).

 • Hybride warmtepompen Complete certificering volgens de F-gassenverordening
 • ull electric warmtepompen Inachtneming van PED- en Sterkin-richtlijnen
 • ull electric warmtepompen Naleving van de NEN-normen
 • ull electric warmtepompen Bezit van VCA-bedrijfscertificaat

Als NVKL-lid verzekeren we je van topkwaliteit en veiligheid bij elke installatie.

Subsidiemogelijkheden van een warmtepomp in Zuidlaren

Het verduurzamen van je woning met een warmtepomp is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De overheid ondersteunt deze groene stap met aantrekkelijke subsidies, waardoor de investering in een warmtepomp aanzienlijk voordeliger wordt. Of je nu kiest voor een volledig elektrische of een hybride warmtepomp, er zijn diverse subsidieregelingen beschikbaar die de overstap naar duurzame energie nog aantrekkelijker maken. Wij helpen je graag de subsidiemogelijkheden voor jouw situatie te bepalen, zodat je maximaal kunt profiteren van de beschikbare financiële voordelen.

Een warmtepomp kopen in Zuidlaren?

Ben je klaar om je woning of bedrijfspand in Zuidlaren te verduurzamen met een warmtepomp? Neem vandaag nog contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij adviseren je en installeren de warmtepomp op een professionele manier met minimale hinder.

Wij zijn gevestigd in Hoogeveen en je kunt dan ook bij ons terecht voor een warmtepomp in heel Drenthe en omgeving, zoals warmtepomp in Hoogeveen en een warmtepomp in Emmen. Maar ook buiten Drenthe kun je bij ons terecht, zo plaatsen wij bijvoorbeeld ook warmtepompen in Zwolle.