Warmtepomp Assen

Warmtepomp in Assen

’Nederland van het gas af’, dat is al een tijdlang een begrip waar we naartoe willen werken met zijn allen. Gas is niet alleen duur, het is ook nog eens niet duurzaam en niet milieuvriendelijk. Het omschakelen naar een gasloos leven loopt echter vaak wel hoog op in de kosten. Je moet dan namelijk vaak je hele woning of bedrijfspand overhoop halen.

Een warmtepomp in Assen biedt hiervoor de oplossing. Nijmeijer helpt je graag om van het gas probleem af te komen en je kunt er in sommige gevallen zelfs subsidie op krijgen.

En wie het goed regelt, kan rekenen op een fijne subsidiepot bij het aanschaffen van de warmtepomp.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Een warmtepomp in Assen als duurzame investering

Een warmtepomp plaatsen in Assen is een duurzame investering. Niet alleen is die dure gasrekening verleden tijd, ook verwarm je met een warmtepomp je bedrijfspand of woning op een milieuvriendelijke manier. De pomp is in staat om via een natuurlijke warmtebron de woning te verwarmen. Hierdoor is het gebruik van gas niet meer nodig. Veel gemeenten geven je graag een steuntje in de rug wanneer je twijfelt over een warmtepomp. Vaak kun je dan ook rekenen op subsidie, waardoor de kosten van jouw klimaatneutrale pand toch iets lager uit zullen vallen.

Wat doet een warmtepomp

Een warmtepomp kopen in Assen zorgt ervoor dat jouw pand wordt voorzien van de optimale temperatuur. Hiervoor gebruikt de pomp de lucht in de ruimte. Hier wordt de warmte uitgehaald en dit wordt gebruikt om het water in je woning te verwarmen. Dit water wordt rondgepompt, waardoor je hele woning of bedrijfspand verwarmt wordt. Voor het installeren van een warmtepomp is geen grote verbouwing nodig, waardoor je het vrij eenvoudig toe kunt laten passen in je pand.

Voor welke huizen is de warmtepomp geschikt

Wil jij een warmtepomp installeren in Assen, dan dient je pand te voldoen aan een aantal voorwaarden. Zo is het afhankelijk van de mate waarin het pand geïsoleerd is. Over het algemeen is een warmtepomp makkelijker te installeren in woningen of bedrijfspanden die gebouwd zijn vanaf de jaren ‘90. Deze zijn beter geïsoleerd, waardoor de warmtepomp zijn werk beter kan uitvoeren. Nieuwbouwprojecten zijn het meest geschikt voor het plaatsen van een warmtepomp. Niet zeker of jouw woning of bedrijfspand geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op of ga de volgende vragen langs:

 • A-kwaliteit airconditioners Hoe goed is het pand geïsoleerd? Vaak geldt: hoe nieuwer het pand, hoe beter deze geïsoleerd is. Oudere panden zijn vaak minder goed geïsoleerd en daarom minder geschikt voor een warmtepomp.
 • Professionele montage
                zonder overlast Hoe oud is de CV-ketel? Hoe nieuwer de CV-ketel, hoe beter je woning geschikt is voor een warmtepomp.
 • Deskundig advies Wat is de status van de verwarming? Hoe ouder de verwarming, hoe minder geschikt de warmtepomp is voor jouw pand.

Een warmtepomp in Assen is een duurzame investering.

Deze bedrijven gingen u voor:


Verschillende soorten warmtepompen

Wanneer je een warmtepomp installatie in Assen wilt laten uitvoeren, dan komen wij eerst kijken welke warmtepomp het beste bij jouw pand past. Een warmtepomp in Assen kan zowel in nieuwbouwwoningen als bestaande woningen geïnstalleerd worden, maar er zijn wel verschillende uitvoeringen van de warmtepomp:

 • A-kwaliteit airconditioners Full electric warmtepomp: Wanneer je deze pomp laat installeren zul je volledig verlost zijn van je gasaansluiting. Deze pomp kan de volledige verwarming van je woning en het water in je woning voor zijn rekening nemen. De aanschafkosten van deze pomp zijn echter wel een stuk hoger dan zijn alternatief.
 • Professionele montage
                zonder overlast Hybride warmtepomp: Een hybride warmtepomp kan worden gecombineerd met een CV-ketel. Bij echt koud weer redt de hybride pomp het namelijk niet op zichzelf, hierbij heeft hij de CV-ketel nodig om op temperatuur te komen. Bij warmer weer heb je wel genoeg aan de hybride warmtepomp.

Er zijn verschillende soorten warmtepompen in Assen

Nijmeijer zorgt voor nette installatie

Nijmeijer is al meer dan 40 jaar actief in de koeltechniek en klimaatbeheersing voor particulieren en bedrijven. Wij zijn gevestigd in Hoogeveen en je kunt dan ook bij ons terecht voor warmtepomp in Drenthe en omgeving, zoals warmtepomp in Hoogeveen, warmtepomp in Emmen en een warmtepomp in Assen. Daarnaast richten wij ons op het installeren van airco’s. Wij vinden het belangrijk om een goede service te leveren en jouw warmtepomp en airco in Assen netjes af te werken. Wij garanderen kwaliteit en laten ons werk niet onafgemaakt achter.


Een warmtepomp kopen in Assen met subsidie

Wil jij met jouw woning of bedrijfspand van het gas af en een warmtepomp laten installeren in Assen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet thuis in de wereld van warmtepompen? Geen probleem. Wij helpen je bij het uitzoeken van de juiste pomp en installeren de pomp in jouw pand. Meer informatie of weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij komen dan langs voor een vrijblijvend adviesgesprek zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Naast warmtepomp installatie in Assen, kun je bij ons ook terecht voor airco’s in Assen en omgeving.

Contact, informatie & advies

Heb je vragen over onze warmtepompen of over één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons altijd bereiken via de telefoon, mail of door een vrijblijvende offerte op te vragen.