Airconditioning montage Hoogeveen

Airco laten plaatsen in Hoogeveen

Een warme zomer is natuurlijk fijn, maar het is lang niet altijd even prettig. Klamme nachten in huizen waar de warmte zich maar moeilijk laat verdrijven, kantoren waar werknemers puffend zich een weg door de dag proberen te slaan. Hoe lekker de warmte ook is, verkoeling is dan zeer welkom.

De oplossing is net zo eenvoudig als doeltreffend; airconditioning. Airco brengt de koelte terug in jouw huis of kantoor in Hoogeveen. Niet langer wakker liggen tijdens warme nachten, geen enorme middagdip meer bij je werknemers, maar juist verkoeling wanneer dat zo broodnodig is.

Nijmeijer zorgt voor airco in Hoogeveen, particulier of zakelijk.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Airco in Hoogeveen maakt hete zomers draaglijk

Op 25 juli 2019 klom het kwik in Nederland voor het eerst sinds er gemeten wordt, boven de veertig graden. Het was de voortzetting van een trend die we al een tijdje zien. Zomers worden heter en heter en dat heeft natuurlijk gevolgen.

Wie heeft niet een bloedhekel aan die warme nachten waarbij je maar half onder de lakens blijft puffen? En dan hebben we het nog niet eens over je werksituatie. Kantoren kunnen flink warm worden, waardoor jij en je werknemers last kunnen krijgen van een enorme middagdip. Dat kan dus anders, want airco maakt de hitte een stuk draaglijker.

Nijmeijer zorgt voor airco in Hoogeveen en hecht grote waarde aan kwaliteit en nazorg. De units die aan de muur gaan worden zo geplaatst dat er verder bijna niets van te zien is en ze zo geruisloos mogelijk hun werk kunnen doen.

Je airco in Hoogeveen netjes geïnstalleerd

Het installeren van een airconditioning moet natuurlijk zo netjes mogelijk gebeuren. Het liefst wil je geen lelijke leidingen over de muur zien lopen en is de unit zo goed mogelijk weggewerkt. Bij Nijmeijer vinden we dit heel belangrijk. Onze monteurs besteden dan ook veel zorg aan het netjes installeren van je airconditioning. Heel soms ontkomen we niet aan een zichtbare leiding, ook dan wordt dit allemaal zo netjes mogelijk afgewerkt. Negen van de tien keer zie je echter alleen de unit zelf en is het fraai onderdeel van het interieur van je huis of kantoor. De Mitsubishi airconditioning is modern en netjes vormgegeven en zal geen grote inbreuk maken op de stijl van je huis of kantoor.

Een airco van Mitsubishi staat voor kwaliteit

Nijmeijer vindt het belangrijk dat je airco in Hoogeveen van goede kwaliteit is. Daarom gebruiken we alleen airconditioning units van Mitsubishi. Dit Japanse merk staat voor degelijkheid en duurzaamheid. Airco’s van Mitsubishi zijn zeer onderhoudsarm, maar mocht er toch een keer iets aan moeten gebeuren, dan is dit onderhoud eenvoudig door te voeren, omdat de units zo in elkaar zitten, dat onze monteurs overal bij kunnen, zonder hiervoor allerlei capriolen uit te moeten halen.

Een ander belangrijk voordeel van Mitsubishi airconditioning, is de stilte. Menig airconditioning kan de nodige herrie maken, maar de units van Mitsubishi is stil en leidt je niet af van hetgeen je aan het doen bent. Of het nou slapen is, of werken, je doet het in stilte en met koele lucht om je heen.

Bij ons vind je:

 • A-kwaliteit airconditioners
 • Professionele montage zonder overlast
 • Deskundig advies
 • Veelal uit voorraad leverbaar
 • 40 jaar ervaring
 • Gunstige tarieven
 • Alleen A-merken

Geluidloos koel blijven dankzij Nijmeijer

De Mitsubishi airconditioning is een van de stilste units die er te krijgen is. Niemand zit immers te wachten op het geloei van een airco als hij of zij wil slapen, of juist de concentratie wil bewaren tijdens het werk. Onze monteurs houden bij het installeren trouwens ook rekening met resonantie; met name de achterkant van de airco kan nog wel eens voor resonantie zorgen, wat weer geluid kan maken. De monteurs van Nijmeijer hebben echter de ervaring en de kennis om deze resonantie tot een minimum te beperken. Met andere woorden; je airco in Hoogeveen is niet alleen koel en netjes weggewerkt, hij doet zijn werk ook nog eens geruisloos. Dat zorgt ervoor dat je pas beseft dat de airco aanstaat, als je de verkoeling voelt. Precies zoals het bedoeld is.

Makkelijke bediening via de app of de muur

De bediening van de airconditioning verloopt zo simpel als maar kan. Een speciale app maakt de airco in Hoogeveen bedienbaar vanaf je telefoon. Die app biedt vele mogelijkheden; je kan inplannen wanneer de airco aan of uit moet gaan, hoe koel je het wil hebben, noem maar op. Er is ook de mogelijkheid om de airconditioning te bedienen via de muur. Een klein kastje dat in verbinding staat met de unit biedt dezelfde mogelijkheden die je hebt op de app in je telefoon. Op deze manier heb je altijd toegang tot de instellingen van je airconditioning en heb je dus altijd de beschikking over verkoeling zoals jij dat wil.

Deze bedrijven gingen je voor:

Verwarmen met airco’s in Hoogeveen

Als je denkt aan airconditioning, denkt je waarschijnlijk meteen aan het koelen van een ruimte. Maar wist je ook dat de moderne aircosystemen van Nijmeijer Koelt kunnen verwarmen? Airco’s hebben een warmtepomp waarmee de warmte van de omgevingslucht wordt gebruikt om de ruimte te verwarmen. Hierbij wordt enkel elektriciteit gebruikt, dus de aanschaf van een milieuvriendelijk toestel is zeker een duurzame keuze. Je kunt dus tijdens de koude wintermaanden het binnen aangenaam warm maken, zonder te hoeven schrikken van de gasrekening.

Met een druk op de knop is het binnen een paar minuten heerlijk warm in de ruimte die je wilt verwarmen. Dat je efficiënt kunt verwarmen in zowel de winter als in de zomer, is juist wat de aanschaf van een airco zo rendabel maakt. Daarbij komt kijken dat wanneer je al gebruik maakt van zonnepanelen, je hiermee de stroom voor de airco kunt opwekken. Met een airco van Nijmeijer Koelt ben je voorbereid op de toekomst en ga je voor een optimale energiebesparing.

Voordelen van een Airco in Hoogeveen op een rijtje

Airconditioning is in steeds meer huishoudens en kantoren een waardevolle toevoeging geworden. Met het oplopen van de temperatuur in de Nederlandse zomers zorgen airco’s ervoor dat de temperaturen aangenaam blijven, hoe hoog het kwik ook oploopt. Dankzij Nijmeijer is je huis straks een aangename plek voor verkoeling, of kunnen je werknemers prettig blijven werken in een koel kantoor.

Nog een keer de voordelen van een airco van Nijmeijer op een rijtje:

 • A-kwaliteit airconditioners Mitsubishi airconditioning staat voor onderhoudsarme kwaliteit en grote duurzaamheid;
 • Professionele montage
        zonder overlast Onze monteurs werken je airconditioning keurig weg, zodat je unit altijd netjes aan de muur hangt en geen inbreuk maakt op je interieur;
 • Deskundig advies Dankzij de hoge kwaliteit van de airco is deze stil en zorgt het dus niet voor afleiding;
 • Veelal uit voorraad leverbaar De airconditioning is eenvoudig te bedienen via de app of via de muur;
 • 40 jaar ervaring Korte lijntjes met Nijmeijer maakt ons bereikbaar en benaderbaar voor vragen, onderhoud of storingen.

Je ziet het: een airco in Hoogeveen is snel en goed geregeld dankzij Nijmeijer. Laat onze ruime ervaring ook jouw huis of kantoor verkoelen en verheug je op een mooie zomer, zonder dat je hiervoor binnen hoeft te puffen.

Over Nijmeijer

Nijmeijer is een familiebedrijf dat al meer dan veertig jaar huishoudens en bedrijven voorziet van aangename klimaatregeling. Wij richten ons hierbij altijd op een hoge kwaliteit en een strakke afwerking, zodat je altijd zorgeloos van je airconditioning kan genieten. Met onze zeer goed opgeleide monteurs heb je altijd iemand die precies weet op welke plek en op welke manier de airconditioning bevestigd moet worden. Elke ruimte is immers weer anders en er moet goed rekening gehouden worden met de luchtstroom en de functie van de ruimte in kwestie. Alleen dan kan iedereen binnen de ruimte optimaal genieten van de koele lucht.

Nijmeijer staat voor korte lijntjes en goed contact met de klant. Is er iets aan de hand, dan kunnen onze monteurs zeer snel ter plaatse zijn om het euvel te verhelpen - ook al zal blijken dat dit in de praktijk bijna nooit nodig is. Wij opereren in de regio Drenthe en in de kop van Overijssel en dat betekent dat we altijd op korte afstand van onze klanten staan. Ook als je na het installeren van je airco in Hoogeveen nog vragen hebt, of graag om welke reden dan ook in contact met ons komt, staan we natuurlijk voor je klaar.

 • WarmtepompenWarmtepompen - Heel Nederland wil van het gas af en een goede manier om dit te bereiken, is de installatie van een warmtepomp. Met name kantoor- en schoolgebouwen kunnen heel veel profijt hebben van goed geïnstalleerde warmtepompen.
 • Professionele montage
                zonder overlast Klimaatregulatie - Nooit meer gedoe met de thermostaat, dat is wat goede klimaatregulatie kan bieden. Duurzaam en altijd goed op temperatuur, zowel in de winter als in de zomer.
 • Deskundig advies Koeling - Met meer dan veertig jaar praktijkervaring zijn wij dé partner voor veilig en efficiënt koelen en vriezen.
 • Veelal uit voorraad leverbaar Elektrotechniek - Nijmeijer ontwerpt en realiseert elektrotechnische installaties en alle voorkomende elektrotechnische projecten.