Een monteur van Nijmeijer Koelt is druk in de weer met de installatie van een warmtepomp.

Warmtepomp plaatsen in Staphorst

Investeren in een warmtepomp is een investering in de toekomst van je woning, het welzijn van je gezin en, natuurlijk, het klimaat. Een warmtepomp is namelijk meer dan een innovatieve manier om je leefklimaat te optimaliseren. Het is een verrijking voor je kwaliteit van leven.

Wil je een warmtepomp laten plaatsen in Staphorst? Dan staan we voor je klaar voor advies, informatie en natuurlijk een vakkundige installatie. Investeer ook in je toekomst en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Geniet van de voordelen van een warmtepomp

De warmtepomp is niet meer weg te denken uit Nederlandse huishoudens en het bedrijfsleven. De afgelopen jaren is de roep om duurzame investeringen alleen maar toegenomen, waardoor iedereen massaal kiest voor een warmtepomp laten plaatsen. Gezien de vele voordelen die een warmtepomp te bieden heeft, begrijpen we dit maar al te goed. Een warmtepomp is dé duurzame keuze om uw leefklimaat het hele jaar door volledig te optimaliseren. Ben jij al klaar voor de overstap?

Kies ook voor een warmtepomp plaatsen en ervaar zelf de voordelen:

  • Investeer in een duurzame toekomst Investeer in een duurzame toekomst
  • Verhoog de waarde van je woning Verhoog de waarde van je woning
  • Altijd een aangenaam klimaat, het hele jaar door Altijd een aangenaam klimaat, het hele jaar door

Kostenefficiënt verwarmen en koelen met een warmtepomp

De gasprijzen blijven maar stijgen en hier lijkt voorlopig geen einde aan te komen. Hoog tijd voor een slimmer alternatief. Met een warmtepomp reguleer je het hele jaar door je woon- en werkklimaat zonder dat je hier de hoofdprijs voor betaalt. We vertellen je graag hoe een warmtepomp werkt.

Een warmtepomp werkt eigenlijk een beetje zoals een koelkast, maar dan omgekeerd. Een warmtepomp verzamelt warmte uit de buitenlucht, bodem of het grondwater, verhoogt de temperatuur met behulp van wat elektriciteit en geeft die warmte binnenshuis af. In de zomer kan het proces omgekeerd worden om je huis te koelen door warmte van binnen naar buiten te verplaatsen. Dit maakt de warmtepomp een efficiënt systeem voor zowel verwarming als koeling.

De werking van een warmtepomp is volledig elektrisch, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op je gasrekening.

Vakkundige installatie zonder overlast

Wanneer je ervoor kiest om bij jou thuis of op kantoor in Staphorst een warmtepomp te laten installeren, dan wil je natuurlijk dat dit snel en vakkundig gebeurt. Niemand vindt het fijn om veel overlast en rommel te ervaren tijdens de montage. Bij Nijmeijer Koelt begrijpen we dit maar al te goed. Daarom staan wij altijd garant voor een vlotte, vakkundige installatie en een nette afwerking. Zo ervaar je wel de lusten, maar beperken we de lasten van een nieuwe warmtepomp.

Al ruim 40 jaar zijn wij de specialist voor professionele montage van warmtepompen in Overijssel. Dit houdt in dat wij naast Staphorst ook actief zijn in:

Is je woning / pand geschikt voor een warmtepomp?

Wil je graag een warmtepomp laten plaatsen in Staphorst, maar twijfel je of jouw woning of bedrijfspand hier geschikt voor is? Controleer dan onderstaande punten. Natuurlijk kun je direct contact met ons opnemen. We helpen je graag verder met al je vragen over het plaatsen van een warmtepomp:

  • Radiatoren en leidingen Radiatoren en leidingen: De staat van je radiatoren en leidingen is bepalend in je keuze voor een warmtepomp. Verouderde leidingen en radiatoren kunnen beter eerst vervangen worden voordat je investeert in een warmtepomp.
  • Isolatie Isolatiemateriaal: Is jouw woning / bedrijfspand al optimaal geïsoleerd? Dan is een warmtepomp laten plaatsen een goede investering. Een slecht geïsoleerd gebouw verliest veel warmte.
  • CV-ketel CV-ketel: Wil je een hybride warmtepomp laten plaatsen? Dan is het slim eens goed naar de staat van je cv-ketel te kijken. Waar een Hr-ketel uitstekend gekoppeld kan worden aan een warmtepomp, geldt dit niet voor verouderde ketels

In het kort komt het erop neer dat hoe nieuwe je woning/ bedrijfspand is, des te hoger het rendement van een nieuwe warmtepomp ligt. Over het algemeen zijn de meeste gebouwen van na 1990 geschikt voor de installatie van een warmtepomp. Wil je zeker weten dat jouw huis of bedrijfspand in Staphorst geschikt is voor een warmtepomp? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder.

Deze bedrijven gingen u voor:

Profiteer van extra voordeel met subsidie

Zoals gezegd is een warmtepomp een investering in je eigen leefkwaliteit en natuurlijk het wereldklimaat. Veel mensen laten zich tegenhouden door de hoge investeringskosten die bij een warmtepomp plaatsen komen kijken. We begrijpen dat de kosten een drempel kunnen zijn, maar wist je dat je voor het plaatsen van een warmtepomp in Staphorst in aanmerking komt voor subsidie?

De Nederlandse overheid is druk bezig met verduurzaming. Om Nederlandse burgers te helpen met het verduurzamen van hun woning is een potje opgesteld voor subsidie. Zo kun je flink besparen bij het laten plaatsen van een warmtepomp bij jou in Staphorst. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het vermogen van de pomp die je laat plaatsen.

Wil je meer weten over de subsidiemogelijkheden van een warmtepomp laten plaatsen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor vakkundig advies.

Duurzaam ondernemen begint bij Nijmeijer Koelt

Heel ondernemend Nederland gaat voor duurzaam. Bij Nijmeijer Koelt staan we klaar voor alle bedrijven in Staphorst en omgeving die ook willen investeren in slimme klimaattechnieken. Om bedrijven en ondernemers een handje te helpen met verduurzamen biedt het ministerie van Economische Zaken de Energie Investerings Aftrek (EIA) aan.

Wanneer je bedrijf een of meerdere warmtepompen gebruikt, kun je niet alleen een deel van de investering laten subsidiëren, maar ook nog een groot percentage van de kosten aftrekken van je fiscale winst. Dit komt bovenop de gebruikelijke afschrijvingen. Dat maakt een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Hybride warmtepomp of Full Electric?

Wanneer je een warmtepomp wilt laten plaatsen in Staphorst bieden we twee soorten aan: de full electric warmtepomp en de hybride warmtepomp. Beide pomptypes zijn uitermate geschikt voor verwarmen en verkoelen. Het verschil schuilt in de techniek.

  • Hybride warmtepompen Hybride: De hybride warmtepomp werkt samen met je cv- of hr-ketel, waardoor je niet volledig onafhankelijk bent van gas.
  • ull electric warmtepompen Full electric: Zoals de naam al impliceert, werkt een full electric warmtepomp volledig op elektriciteit. Hierdoor ben je niet langer afhankelijk van gas voor het verwarmen van je woning.

Jouw warmtepomp in Staphorst geplaatst door ons

Laat ook jouw nieuwe warmtepomp installeren">warmtepomp installeren in Staphorst door onze ervaren medewerkers. Wij zorgen voor een vakkundige installatie zonder overlast. Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij dé expert voor op het gebied van klimaattechniek. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Dan geniet je binnenkort van de vele voordelen van een warmtepomp.