Wij plaatsen jouw nieuwe warmtepomp in Zwolle secuur en snel.

Warmtepomp plaatsen in Zwolle

Wil jij je energierekening verlagen en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld? Dan is een warmtepomp plaatsen in Zwolle van Nijmeijer Koelt de oplossing voor jou. Jouw nieuwe warmtepomp wordt op vakkundige wijze geplaatst met minimale overlast.

 • Verminder je gasuitgaven
 • Toegang tot subsidies
 • Verwarm op milieubewuste wijze
Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Je woning verduurzamen met een warmtepomp in Zwolle

In het licht van de energietransitie en het Klimaatakkoord streeft Nederland ernaar om in 2050 volledig gasvrij te zijn. Een warmtepomp installeren in Zwolle is een belangrijke stap in deze richting. Het is niet alleen een duurzame keuze voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met een warmtepomp verwarm je je huis niet langer met aardgas zoals met een cv-ketel, maar met elektriciteit. Hierdoor ga je minder gas en meer stroom gebruiken. De besparing op je gaskosten is bij jouw ideale warmtepomp veel groter dan de extra stroomkosten.

Een warmtepomp: hoe werkt het?

Een warmtepomp onttrekt warmte aan natuurlijke warmtebronnen, zoals de buitenlucht, de aarde of het grondwater. Een warmtepomp bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder twee warmtewisselaars, een elektrische pomp, een compressor en een leidingsysteem gevuld met een speciaal middel. Deze duurzame manier van verwarmen heeft al vele woningen geholpen om van het gas te gaan en het gebruik ervan wordt dan ook flink gestimuleerd.

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

Voordat je overgaat op een warmtepomp plaatsen in Zwolle, zijn er een aantal belangrijke factoren om te overwegen. Niet iedere woning is namelijk geschikt voor een warmtepomp. Vraag uzelf het volgende af:

 • Isolatie van de woning Hoe goed is mijn woning geïsoleerd? De isolatiekwaliteit van je woning is een sleutelfactor voor de efficiëntie van een warmtepomp. Huizen gebouwd na de jaren '90 hebben vaak een betere isolatie, wat ze ideaal maakt voor een warmtepompinstallatie. Bij oudere woningen is het essentieel om de isolatie te beoordelen en zonodig te verbeteren, zodat de warmtepomp effectief kan functioneren.
 • Staat CV ketel Wat is de staat van de CV-ketel: Voor huizen die kiezen voor een hybride warmtepomp is de huidige staat van de CV-ketel belangrijk. Een relatief nieuwe en efficiënte CV-ketel werkt beter in combinatie met een hybride warmtepomp. Het kan nodig zijn om een verouderde ketel te vervangen om de beste resultaten te behalen.
 • Verwarmingssysteem woning Welk verwarmingssysteem heeft de woning? De compatibiliteit van je huidige verwarmingssysteem met een warmtepomp is ook een belangrijk aspect. Nieuwere leidingen en radiatoren zijn vaak beter geschikt om efficiënt te werken met een warmtepomp. Het kan nodig zijn om je huidige systeem te upgraden of aan te passen voor optimale werking.

Deze bedrijven gingen u voor:

Soorten warmtepompen

Full electric warmtepomp

De full electric warmtepomp is een totaaloplossing voor je verwarmingsbehoefte en maakt je huis of bedrijfspand volledig gasvrij. Deze warmtepomp haalt warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater en zet deze om in verwarming voor je pand. Ideaal voor nieuwbouw of woningen die al goed geïsoleerd zijn.

Hybride warmtepomp

De hybride warmtepomp werkt samen met je bestaande CV-ketel. Op milde dagen neemt de warmtepomp het verwarmingswerk volledig over, maar tijdens koudere periodes springt de CV-ketel bij. Dit is een perfecte tussenoplossing voor als je wilt verduurzamen maar nog niet helemaal van het gas af kunt of wilt.

Uw warmtepomp vakkundig laten installeren in Zwolle

Met meer dan veertig jaar ervaring in klimaatbeheersing staat Nijmeijer bekend als dé specialist op het gebied van warmtepompen. Onze monteurs zijn uitgebreid getraind en ronden elke installatie met de grootste zorg af. Hierdoor ben je gegarandeerd van een perfect functionerende warmtepomp in Hoogeveen, waarmee je optimaal kunt genieten van alle voordelen. Bovendien zijn we in het bezit van alle vereiste certificaten:

 • Volledige certificering volgens de F-gassenverordening (voorheen bekend als STEK-erkenning)
 • Naleving van de PED- en Sterkin-richtlijnen en -eisen
 • Conformiteit met de actuele NEN-normen
 • Bezit van het VCA-bedrijfscertificaat

Als lid van het NVKL garanderen we veilig en superieur installatiewerk door een erkende installateur. Je kunt rekenen op onze toewijding voor een smetteloze afwerking en een warmtepomp die uitstekend presteert, vanaf het moment dat we je huis verlaten.

Subsidies maken de overstap nog aantrekkelijker

De overheid stimuleert de overstap naar een warmtepomp door subsidies beschikbaar te stellen. Deze subsidies kunnen de investering in een warmtepomp aanzienlijk verlagen, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om nu de overstap te maken. Bij Nijmeijer Koelt helpen we je niet alleen bij de keuze voor de juiste warmtepomp, maar ook bij het aanvragen van de beschikbare subsidies.

Waarom kiezen voor Nijmeijer Koelt?

Bij Nijmeijer Koelt sta jij centraal. Wij begrijpen dat de overstap naar een warmtepomp een grote stap is. Daarom bieden wij:

 • Persoonlijk advies: Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften en zorgen voor een oplossing die daar perfect bij past.
 • Professionele installatie: Onze experts zorgen voor een snelle en vlekkeloze installatie, met minimale overlast.
 • Nazorg en onderhoud: Ook na installatie staan we voor je klaar met onderhoud en service.

Efficiënte en zorgeloze installatie, gegarandeerd zonder hinder

Overweeg je de aanschaf van een warmtepomp voor jouw thuis of bedrijfsruimte in Zwolle? Bij ons kun je rekenen op een vlotte en vakkundige installatie. Wij zetten ons in om het installatieproces soepel en zonder overlast voor jou te laten verlopen, en we zijn altijd beschikbaar voor al jouw vragen. Onze warmtepompen zijn van topkwaliteit, wat betekent dat je er vele jaren plezier van zult hebben.

Dankzij onze ruim 40 jaar expertise in koeltechniek en klimaatbeheersing beschikken we over de benodigde vakkennis om jouw warmtepomp efficiënt te installeren en perfect af te werken. Onze service beperkt zich niet tot Zwolle; je kunt ook bij ons terecht voor een warmtepomp in Drenthe. Of je nu op zoek bent naar een warmtepomp in Emmen, warmtepomp in Hoogeveen, warmtepomp in Assen bent, of interesse hebt in het plaatsen van een airco in Emmen, je bent bij ons aan het juiste adres.

Maak de overstap naar duurzame energie in Zwolle

Ben je klaar om je woning of bedrijfspand in Zwolle te verduurzamen met een warmtepomp? Neem vandaag nog contact op met Nijmeijer Koelt. Samen zorgen we ervoor dat je kunt genieten van duurzame warmte, lagere energiekosten en een lagere CO2-uitstoot. Stap nu over en draag bij aan een groenere toekomst!

Wil je meer weten over onze warmtepompen of de subsidiemogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Laten we samen werken aan een duurzaam Zwolle!