Een schuin aanzicht van een warmtepomp met op de achtergrond drie airconditionings onder elkaar

Warmtepomp plaatsen in Steenwijk

Een warmtepomp biedt meer dan alleen een efficiënte verwarming en koeling van je huis; het verhoogt je levenskwaliteit aanzienlijk. Dit maakt een warmtepomp een investering in de toekomst van je woning en je eigen welzijn.

Zoek je een specialist voor het laten plaatsen van een warmtepomp in Steenwijk? Wij staan klaar met advies, antwoord op al je vragen en natuurlijk een professionele installatie. Zet vandaag nog een stap richting een duurzamere toekomst en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Ervaar de voordelen van een warmtepomp

Warmtepompen zijn een vast onderdeel geworden van moderne Nederlandse huizen en bedrijfspanden, mede dankzij de groeiende vraag naar duurzame oplossingen. De voordelen van een warmtepomp zijn duidelijk en wij begrijpen waarom steeds meer mensen hiervoor kiezen:

  • verlaagt je energiekosten Het verlaagt je energiekosten
  • verhoogt de marktwaarde van je woning Het verhoogt de marktwaarde van je woning
  • geniet van een comfortabel klimaat Geniet van een comfortabel binnenklimaat, het hele jaar door

Kosteneffectief verwarmen en koelen met een warmtepomp

Met stijgende gasprijzen is het hoog tijd voor een efficiënter alternatief. Een warmtepomp reguleert je binnenklimaat het hele jaar door, zonder hoge energiekosten. We leggen je graag uit hoe een warmtepomp werkt.

Een warmtepomp haalt warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater, verhoogt de temperatuur efficiënt met een beetje elektriciteit en verspreidt de warmte in je woning. In de zomer kan dit proces omgekeerd worden voor verkoeling. Het systeem is dus zowel een duurzame als economische keuze voor verwarming en koeling.

Professionele installatie zonder overlast

Bij de installatie van een warmtepomp in Steenwijk zorgen wij dat alles soepel en zonder veel overlast verloopt. Wij begrijpen het belang van een snelle, schone installatie en zorgen daarom voor een nette afwerking zonder rommel.

Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak, zijn wij jouw betrouwbare partner voor het installeren van warmtepompen in Overijssel en omgeving, inclusief:

Is jouw woning geschikt voor een warmtepomp?

Twijfel je of jouw huis of kantoor in Steenwijk geschikt is voor een warmtepomp? Hier zijn enkele punten om te overwegen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk advies.

  • Radiatoren en leidingen moeten in goede staat zijn Radiatoren en leidingen moeten in goede staat zijn.
  • zorg dat je pand goed geïsoleerd is Zorg dat je pand goed geïsoleerd is.
  • overweeg een hybride warmtepomp als je nog niet volledig van het gas af kunt Overweeg een hybride warmtepomp als je nog niet volledig van het gas af kunt

De meeste moderne gebouwen zijn uitstekend geschikt voor warmtepompen. Wil je zeker weten dat jouw pand in Steenwijk geschikt is? Neem dan contact op met onze experts.

Deze bedrijven gingen u voor:

Extra voordeel met subsidie

De investering in een warmtepomp kan hoog zijn, maar met beschikbare subsidies wordt het een stuk aantrekkelijker. Ontdek welke subsidies er zijn in Steenwijk voor het plaatsen van een warmtepomp en hoe je hiervan kunt profiteren. Bekijk hiervoor de regelingen die gelden in jouw gemeente of neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Hybride warmtepomp of volledig elektrisch?

Kies je voor een hybride warmtepomp die samenwerkt met je cv-ketel of ga je voor een volledig elektrische oplossing? We bieden beide opties aan, afhankelijk van je behoeften en de mogelijkheden van je woning.

  • Hybride warmtepomp: Een hybride warmtepomp functioneert in combinatie met je cv- of hr-ketel. Dit betekent dat je nog steeds enigszins afhankelijk bent van gasverbruik.
  • Volledig elektrische warmtepomp: Een volledig elektrische warmtepomp werkt, zoals de naam suggereert, geheel op elektriciteit en maakt je volledig onafhankelijk van gas voor de verwarming van je huis.

Laat je warmtepomp in Steenwijk plaatsen door ons

Vertrouw op onze ervaring en laat ook jouw warmtepompen installeren in Steenwijk. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en geniet binnenkort van alle voordelen van een moderne warmtepomp.