Retail

Nijmeijer koelt retail

Nijmeijer Koeltechniek heeft ruim 40 jaar ervaring met het ontwerp, de installatie en het onderhoud van koeltechniek, elektrotechniek en klimaattechniek voor de retail sector. Samen met diverse partners op het gebied van interieurbouw kunnen wij een complete aanbieding verzorgen, inclusief de bijbehorende koel- en vriestechniek. Voor supermarkten, winkels en overige bedrijven in retail.

Interieurbouw en koeltechniek voor de retail sector

Een goede samenwerking met onze vaste partner in de constructie- en panelenbouw zorgt voor een perfect afgestemde planning. De werkzaamheden van deze interieurbouwer en Nijmeijer Koeltechniek zijn goed op elkaar afgestemd. Dit werkt tijd- en kostenbesparend.

U als opdrachtgever heeft altijd één aanspreekpunt gedurende het gehele project.

Daarnaast bent u verzekerd van courante, duurzame koelingen en koel- en vriesmeubels van een goede kwaliteit. Voor eventuele reparaties hebben wij de meeste onderdelen op voorraad.

Koeltechnische en elektrotechnische installaties voor retail branche

Nijmeijer Koeltechniek levert en installeert vrieseilanden, koelmeubelen en wand-koelmeubelen en de bijbehorende dag- en nachtafdekking, hiervoor wordt gebruik gemaakt van glasafdekking, rolgordijnen en klapdeuren in een mooi design. Deze op maat gemaakte afdekkingen van uw koel- en vriesmeubelen zorgen voor een optimale bescherming van uw voorraad en een energiebesparing tot maar liefst 60%. Een regelmatige controle van het hang- en sluitwerk en de bijbehorende deurrubbers van uw koel- en vriesinstallaties zorgt voor een goede deurafdichting van uw vries- en koelapparatuur. Erg belangrijk. Wij controleren en repareren deze onderdelen indien nodig. Onnodig energieverlies wordt hierdoor aanzienlijk beperkt.

Rekwerk voor koel- en vriescellen, opslagruimten en voorraadruimtes in supermarkten

Nijmeijer Koeltechniek levert en plaatst het rekwerk voor koel- en vriescellen, opslagruimten en voorraadruimtes. Wij bieden de juiste opslag rekken voor restaurants, horeca, bedrijfskeukens, winkels, supermarkten, etc.

De volgende rekken zijn leverbaar in kunststof en aluminium:

  • Kunststof opslagsystemen, deze rekken zijn stevig en gaan lang mee, duurzaam en eenvoudig schoon te maken.
  • Aluminium rekken, deze zijn van een goede kwaliteit en geven de voorraadruimte een verzorgde uitstraling, daarnaast zijn ze modulair uit te breiden.
Nijmeijer koelt retail

Kalibratiecertificaten en temperatuur vergelijkingslijsten van Nijmeijer Koeltechniek

Met onze geijkte apparatuur voorzien wij uw registratieapparatuur van de benodigde kalibratie vergelijking certificaten. We controleren de temperatuur en de relatieve vochtigheid.

Gelijktijdig met het periodieke onderhoud verzorgen wij de kalibratierapporten ten bate van de kwaliteitslabels. Landelijke supermarktketens, ijsmakerijen en slachterijen weten ons hier al jaren voor te vinden.

Nijmeijer Koeltechniek levert en installeert uitgebreide registratiesystemen voor temperatuurbewaking van uw koel- en vriesinstallaties, 24 uur per dag. Hiervoor zijn zowel eenvoudige als hypermoderne controlesystemen inzetbaar.

Servicedienst en bewaking van temperatuur 24 uur per dag, 7 dagen per week

Onze servicedienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en inzetbaar! Zij hebben, 7 dagen per week op ieder moment van de dag, toegang tot de systemen en kunnen veelal op afstand ingrijpen bij een eventuele storing.