Nijmeijer verzorgt klimaattechniek in heel Drenthe

Klimaattechniek in Drenthe

Het beheersen van het klimaat in een kantoor, in de horeca, de retail of gewoon in huis, is soms een absolute noodzaak. Wie in een te warm kantoor heeft gezeten, weet hoe belangrijk het is en wie met bederfelijke waar in de weer is, weet hoe vervelend het is als dit niet goed gekoeld wordt. De wensen die deze behoefte oplevert, worden vervuld met klimaattechniek in Drenthe. Of het nou gaat om het koelen van voedsel of medicijnen, of juist het verwarmen van een woning of school, met meer dan veertig jaar ervaring is Nijmeijer de aangewezen partner.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Wat valt er allemaal onder klimaattechniek Drenthe?

Klimaattechniek is een breed begrip. Bij Nijmeijer verstaan we hieronder zowel het koelen als het verwarmen. Met onze uitgebreide ervaring, hebben we een uitgebreide set specialisaties opgebouwd, waarmee we onze klanten al jarenlang bedienen. Klimaattechniek bestaat voor ons uit:

 • Koeling voor alle branches. Koeling voor alle branches.
 • Airconditioning van particuliere en zakelijke panden. Airconditioning van particuliere en zakelijke panden.
 • Warmtepompen van particuliere en zakelijke panden. Warmtepompen van particuliere en zakelijke panden.

Al deze vormen van klimaattechniek in Drenthe worden op dezelfde, zorgvuldige manier behandeld en geïnstalleerd. Nijmeijer is een expert op het gebied van klimaattechniek en verzorgt niet alleen de installatie, maar zorgt ook voor advies en onderhoud.

Nijmeijer koelt in alle branches

Veel branches hebben baat bij goede koeling. Of het nou gaat om horeca, supermarkten of juist zorginstellingen, allemaal hebben ze koeltechniek nodig om hun producten of medicijnen goed te houden. Ons brede aanbod aan klimaattechniek in Drenthe verzorgt daarom ook de koeling in al deze branches. Onze koelinstallaties werken met behulp van CO2 of propaan, omdat het een natuurlijk koudemiddel is en weinig energie vraagt. Op die manier vindt de koeling niet alleen goed plaats, maar ook milieuvriendelijk. Nijmeijer heeft expertises op allerlei fronten, waaronder:

 • Koel- en vriescellen Koel- en vriescellen
 • Supermarktinrichtingen Supermarktinrichtingen
 • Industriële koeltechniek Industriële koeltechniek
 • Ruimtekoeling Ruimtekoeling
 • Koudwatersystemen/chillers Koudwatersystemen/chillers
 • Koel- en vrieskasten Koel- en vrieskasten
 • Horeca koeling Horeca koeling
 • Medische/laboratorium vriezers en koelers Medische/laboratorium vriezers en koelers
 • Stekkerklare koelingen Stekkerklare koelingen

Airconditioning

Klimaattechniek in Drenthe behelst ook airconditioning voor particulieren en bedrijven. Veel huizen verliezen vaak moeilijk de warmte in de zomer, waardoor de nachten klam zijn en het binnenshuis gewoon niet heel prettig toeven is. Ook kantoorgebouwen kunnen flink te lijden hebben onder een hittegolf, waarbij iedereen die in dat kantoor werkt al snel last krijgt van de warmte. De focus gaat naar beneden en de vermoeidheid slaat veel sneller toe. Om dit allemaal te lijf te gaan, is er airconditioning. Nijmeijer verzorgt al meer dan veertig jaar de installatie en het onderhoud van airco, die het leven en werken een stuk aangenamer maakt. En voor wie denkt dat airco alleen koelt; in de winter verwarmt deze installatie net zo gemakkelijk als dat hij koelt in de zomer.

Warmtepompen

Een waardevolle en duurzame verbetering aan je huis of bedrijfspand, is de installatie van een warmtepomp. De warmtepomp geldt als een uitstekende manier om de je gasverbruik te verlagen, of zelfs helemaal te doen verdwijnen. Naast bedrijfspanden en particuliere woningen, heeft Nijmeijer ook ervaring met echt grote gebouwen, zoals scholen. Ook hier is de duurzame verwarming van de warmtepomp een perfecte manier om het pand op temperatuur te houden, zonder dat hier de gasrekening onnodig voor op hoeft te lopen.

Deze bedrijven gingen u voor:

Meer dan veertig jaar ervaring in klimaattechniek in Drenthe

Nijmeijer geldt al meer dan veertig jaar als de expert in klimaattechniek in Drenthe. In die veertig jaar hebben we heel veel verschillende klimaatinstallaties kunnen plaatsen, wat voor een expertise heeft gezorgd van onschatbare waarde. We staan voor korte lijntjes met onze klanten, zodat ze altijd bij ons terecht kunnen voor vragen, advies of onderhoud. Zijn er vragen over een specifieke installatie, of wil je gewoon advies over welke vorm van klimaattechniek het beste bij je past? Natuurlijk kan je dan ook bij ons terecht. Neem contact met ons op en onze experts staan voor je klaar.

Onderhoud en storingen

Klimaattechniek in Drenthe is in veel sectoren van levensbelang. Neem de zorg; sommige medicijnen moeten absoluut gekoeld bewaard blijven, omdat ze anders niet meer bruikbaar zijn. En ook supermarkten en de horeca hebben het nodig dat de koeling altijd blijft werken. Mocht er dan een keer sprake zijn van een storing, dan is het noodzakelijk dat er direct een monteur bij komt kijken. Daarom heeft Nijmeijer een team klaarstaan dat 24 uur per dag, zeven dagen per week in actie kan komen als dit nodig is. Op die manier weet je zeker dat je producten, voedselwaar of medicijnen altijd beschermd zijn tegen eventuele, zeldzame storingen.

Klimaattechniek in heel Drenthe

Met ons hoofdkantoor in Hoogeveen, werken we veel in de directe regio. Zoek je airco in Hoogeveen, of airco in Assen, dan is Nijmeijer de aangewezen partij. En zoek je klimaattechniek in klimaattechniek in Zuidlaren, klimaattechniek in klimaattechniek in Assen of klimaattechniek in Emmen, dan kunnen wij ervoor zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt. Neem contact met ons op voor een afspraak en wij stemmen de klimaattechniek helemaal af op jouw persoonlijke wensen.