Koeltechniek in Hardenberg
Koeltechnische installaties in Hardenberg

Koeltechniek in Hardenberg

Met het ontwerp, de installatie en het onderhoud van Nijmeijer Koeltechniek in Hardenberg zit u goed. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u uitstekend verder helpen op het gebied van koudetechniek. Passende ontwerpen, installaties door ervaren monteurs en preventief onderhoud zorgen ervoor dat de koeltechnische installaties bij u in Hardenberg op peil zijn. Daarnaast kennen wij een optimale serviceverlening en snelle storing oplossing door heel Nederland.

Ontvang een offerte
40 jaar ervaring
40 jaar ervaring
U kunt bij ons terecht voor
deskundig advies
Professionele montage
Professionele montage
Professionele montage zonder
overlast
A-kwaliteit
A-kwaliteit
Wij maken uitsluitend
gebruik van A-merken

Werkzaam in verschillende sectoren

Koeltechniek en koeltechnische installaties vindt u overal. Denk bijvoorbeeld aan de koelkast of diepvries bij u thuis. Maar ook de koel- en vriescellen bij supermarkten of groothandels vallen onder de koudetechniek. Daarnaast ziet u de koeltechniek in Hardenberg terug bij het plaatselijke café, waar je wilt genieten van een koel biertje. Overal waar koeltechniek is, ziet u ons terug. Wij zijn werkzaam in heel Nederland in verschillende sectoren:

  • horeca horeca
  • groothandels groothandels
  • supermarkt/detailhandel supermarkt/detailhandel
  • zorg zorg
  • recreatie recreatie
  • uitvaartcentra uitvaartcentra
  • industrieën industrieën
  • slagerijen slagerijen
  • onderwijs onderwijs
  • kantoren kantoren

Binnen deze sectoren verzorgen wij niet alleen het onderhoud van de koeltechnische installaties in Hardenberg, maar kunnen wij ook wat betekenen bij bijvoorbeeld het ontwerp van de koeltechniek. Wanneer u kiest voor koeltechniek in Hardenberg van Nijmeijer, bent u gegarandeerd van kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Koudetechniek en Luchtbehandeling, het NVKL. Daarmee mogen wij ons specialist in klimaat en koeltechniek noemen. In Hardenberg profiteert u hier uiteraard enorm van. Niet alleen zijn al onze werknemers als lid van het NVKL volledig gecertificeerd, ook zijn zij op de hoogte van de meest actuele informatie.

Welke koeltechniek in Hardenberg

Nijmeijer Koeltechniek is inzetbaar in verschillende sectoren in de koeltechniek voor Hardenberg. Koeltechniek is immers overal om ons heen. Voor deze sectoren en branches verzorgen wij diverse koeltechnische installaties in Hardenberg. Het ontwerpen van koel- en vriescellen bijvoorbeeld, maar het installeren en onderhoud van deze cellen verzorgen wij graag voor u of uw branche. Ook schakelt u ons in voor de retail supermarktinrichting. Waar komen de koelinstallaties te staan? Hetzelfde geldt voor horecakoeling, stekkerklare koelingen en koudwatersystemen. Wij staan voor u klaar op het gebied van koudetechniek in Hardenberg.

Onderhoudscontract voor koudetechniek in Hardenberg

Met meer dan 30 jaar ervaring, weten de installateurs van Nijmeijer waarover ze spreken. Na ontwerp en installatie van de koeltechnische installatie in Hardenberg, wilt u uiteraard lang hierover kunnen beschikken. Goed onderhoud is dan onmisbaar. Bij ons is het mogelijk een servicecontract af te sluiten zodat uw koeltechniek perfect wordt onderhouden. Daarnaast staan wij tevens 24 uur per dag voor u klaar door heel Nederland. Het koelen moet immers door blijven gaan!

Deze bedrijven gingen u voor:

Contact opnemen

Bij Nijmeijer Koeltechniek bent u aan het juiste adres voor koeltechniek in Hardenberg. Ontwerp, installatie en onderhoud laat u graag aan ons over. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor airco in Hardenberg, klimaattechniek in Hardenberg en elektrotechniek in Hardenberg. Neem contact met ons op, we staan u graag te woord!